Inici
BUSCADOR
 

Guia de Compra

Guia de Compra

Intentarem, amb una guia breu, acompanyar-los per la nostra web i ensenyar-los de forma molt concisa com realitzar una comanda.

REGISTRE COM A CLIENT

El primer pas i el més important és procedir a registrar-se a la web, requisit imprescindible per a poder fer comandes. En la part superior de la nostra pàgina poden trobar la finestra de login i registre, a través d'ella és per on procedirem al nostre registre.

Navegar

Una vegada cliquem a la opció "¿Desitja Registrar-se?" ens surten dos possibles eleccions:

  1. Ja sóc client...
  2. Encara no sóc client....

En el primer cas, si vostè ja és client nostre, és a dir que ja ha realitzat alguna comanda o compra encara que no sigui on-line, simplement ompli el formulari i rebrà en un correu per activar el seu compte de client i poder procedir a la compra on-line.

En el segon cas, tindrà que escollir entre una de las dos següents opcions:

  1. Professional del Sector d'hostaleria
  2. Empresa o particular no lligada a aquest sector

Si vostè és professional del sector d'hostaleria, la primera opció, ompli el següent formulari i un comercial es posarà en contacte amb vostè, li farem una visita, i una vegada concretats els seus interessos se'l activarà com a client i podrà fer les seves comandes on-line.

En el segon cas, empresa o particular, simplement ompli els camps del formulari, rebrà un correu de validació i immediatament podrà fer comandes, pagar-les i tancar el procés pendent de rebre l'entrega de la mateixa.

Bé, un cop registrats, procedim a omplir el nostre carret.

COM COMPRAR -OMPLINT EL NOSTRE CARRET-

Doncs ja estem registrats i ens hem loginat amb el nostre usuari i contrasenya que hem rebut per correu, ara que més hem de fer ?? Doncs molt simple, navegar per el nostre extens i complert catàleg i anar omplint el carret amb el que ens interessi.

Comanda

En aquesta imatge poden veure que el nostre catàleg de productes està organitzat per famílies de productes i dins d'aquestes les seves subfamílies, poden navegar per elles fins a trobar el producte que busquen o fer servir el nostre buscador ubicat a la part superior i sempre visible.

Un cop escollit el producte, només te que posar la quantitat en el requadre, escollir entre caixes o unitats, AFEGIR , i repetir la operació per a tants articles com necessiti. Els articles passaran a afegir-se al seu carret de compra per a posteriorment finalitzar la comanda.

Una vegada confirmada la comanda:

Els clients professionals d'hostaleria rebran un correu electrònic de confirmació de la mateixa i posteriorment rebran una trucada del nostre comercial validant la comanda i confirmant la data d'entrega.

Els clients particulars i empreses passaran al procés de pagament de la mateixa. Una vegada efectuat el pagament, rebran el correu de confirmació i la trucada del nostre comercial per concretar el dia i la hora d'entrega de la comanda.

Senzill oi ??? doncs això és tot el necessari per fer les seves comandes. Sobre tot, si els hi ha quedat algun dubte o necessiten algun aclariment, contactin amb nosaltres a contacte.web@bgrup.es .

Moltes gràcies per les seves comandes.

 
 
www.b-grup.es      Contactar       |   Avís legal   |   Condicions de venda   |   Mapa web