Inici
BUSCADOR
 

Condicions de venda

Preus

Els preus que pots trobar a B-Grup.es són competitius amb la resta dels supermercats tradicionals, així com els on-line. A més, oferim ofertes mensuals que pots veure marcades amb el símbol "O" perquè gaudeixis d'un estalvi addicional.

¿Els preus inclouen IVA?

Sí. Tots els preus que pots veure en els nostres productes inclouen l'IVA. Al final de la compra, en validar el carret, veuràs desglossat l'import del mateix.

Mètodes de pagament

L'únic mètode de pagament vàlid és mitjançant targeta de crèdit, proporcionant una passarel·la segura per poder efectuar el pagament del mateix.

Enviaments i terminis de lliurament

Un cop rebuda la comanda i preparar-la amb la màxima diligència possible, ens posarem en contacte amb vostè per acordar un dia i un horari de lliurament per facilitar el servei. Aquest termini no ha d'excedir de 48-72 hores.

Devolucions

La nostra política de devolució, tal com dicta la llei actual en vigor, és de catorze (14) dies naturals des del moment en què reps el lliurament.

Si necessites fer alguna devolució, escriu-nos un correu a contacte.web@bgrup.es posant com a assumpte "Devolució de productes" i indicant el número de comanda, l'article i la quantitat a retornar i el motiu de la devolució.

El producte ha d'estar en el mateix estat en què es va lliurar i conservar el seu embalatge i etiquetatge original.

L'enviament s'ha de fer utilitzant un format d'embalatge que garanteixi la devolució en bon estat.

S'ha d'incloure una còpia de l'albarà de lliurament dins del paquet, on s'han de marcar els productes retornats.

Qui paga les despeses d'enviament en les devolucions?

Si el motiu de la devolució és per alguna errada per part nostre (el producte no està en bones condicions, no és el que havies demanat, etc.), nosaltres ens fem càrrec de la recollida. Si el motiu és un altre (els productes es van servir correctament però has canviat d'opinió, o no són del teu gust), B-Grup abonarà el cost dels productes exceptuant les despeses de la devolució que aniran a càrrec del client.

Com inicio el procés de devolució?

Un cop enviat el correu, com indiquem en el punt anterior, ens posarem en contacte amb vostè per indicar-li com procedir de la forma més ràpida i còmoda

 
 
www.b-grup.es      Contactar       |   Avís legal   |   Condicions de venda   |   Mapa web